Despre noi

Fin Contavia Geo Mar este o firma de contabilitate si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil cu experienta in domeniu.

Lucrarile executate de firma noastra sunt de inalta tinuta profesionala, calitatea acestora fiind asigurata de o echipa de specialisti cu studii superioare si experieta in domeniul fiscal si financiar-contabil. Organizatia noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Firma Fin Contavia Geo Mar se adreseaza în principal întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-urilor) si persoanelor fizice autorizate cu sediul in Bucuresti si Ilfov, punand la dispozitia acestora servicii de contabilitate si consultanta financiara – contabila.

Misiunea noastra este sa asiguram clientilor nostrii servicii profesionale si de calitate.

Tendinta intreprinderilor mici si mijlocii este de a externaliza aceste servicii catre o firma de contabilitate pentru a beneficia de timp pentru organizarea propriei activitatii si pentru a-si reduce costurile.Venim in sprijinul acestor nevoi prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale garantand contractual confidentialitatea informatiilor manipulate in relatia cu firma clientului atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

 


 

Avantajele si beneficiile colaborarii cu noi:

 • nu lucreaza pentru tine o singura persoana ci o echipa cu experienta in contabilitate si consultanta financiar contabila; cunostiintele acumulate la solutionarea problemelor contabile ale clientilor Fin Contavia Geo Mar sunt acum la dispozitia ta;
 • suntem la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp. Firma noastra de contabilitate cunoaste posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor.
 • vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal iar experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri;
 • Fin Contavia Geo Mar reprezentata prin persoanele ei angajate este raspunzatoare in fata legii.
 • tarifele serviciilor noastre pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate.
 • platile efectuate catre noi pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de noi este deductibila in totalitate.
 • datorita experientei va putem recomanda programele de evidenta contabila, gestiune, salarii si imobilizari cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.
 • clientii sunt acoperiti de raspunderea contractuala;
 • costurile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii;
 • reprezentare in fata organelor de control financiar – fiscale;
 • veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real.